Dünya Filistin’i sadece izliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, dünyanın Filistin’de yaşananları mutluluk duyarcasına izlediğini belirterek, “Orada bir Yahudi’ye zarar gelmiş olsaydı bugün bütün dünya ayağa kalkmış olacaktı. Sözde soykırımı tanıyanlar, İsrail soykırımına sessiz” dedi

Osman Özgan
Leyla Şahin Usta

AK Parti’nin İnsan Hakları Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, terör devleti İsrail’in dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği işgal ve ve katliamlarını Yeni Şafak’a değerlendirdi.

DÜNYA
İşgalci İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda biri çocuk 2 Filistinli daha şehit oldu

ÇÖZÜM MEKANİZMASI YOK

‘Dünya beşten büyüktür’ söyleminin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bugün Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da Müslümanlar işgal altındayken, zulüm altındayken Müslümanlar için çözüm üretebilecek uluslararası bir mekanizmanın olmadığını görüyoruz. Söz konusu beş ülkenin kendi lehlerine ve çıkarlarına birtakım kararları çok hızlı aldıklarını biliyoruz.

DÜNYA
Yahudiler çocuklarını Müslüman nefreti ile yetiştiriyor

GÜVENLİK KONSEYİ ACİL TOPLANMALI

DÜNYA
İsrail’in propaganda terörü geri tepti: Türk kullanıcılar Netanyahu ailesine büyük bir ders verdi

İSLAM ALEMİ BİRLİK OLMALI

İslam aleminin birlik içerisinde Filistin’in yanında olması, kutsal mabedimize sahip çıkması gerekiyor. Ülkemize karşı sözde Ermeni soykırımını, olmayan tehciri tanıyan çevrelerin şu an ciddi bir soykırım yapan, insanları evinden yurdundan atan İsrail’e gıkı çıkmıyor.