Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e 'kurşun' tepkisi: "Özür dileyebilecek misin?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isabet eden kurşunlardan kendisini sorumlu tutan Meral Akşener'e sert tepki gösterdi. İYİ Parti liderinin utanmadan sıkılmadan yalan söylediğini vurgulayan Erdoğan, "Utan utan. Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmaz. Gerçek ortaya çıktı, şimdi Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'e tepki gösterdi

İYİ Parti'nin İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yer alan İl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde iki adet kurşun isabet etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 13 saat sonra emniyete intikal ettirilen olaydan siyaset devşirerek, saldırıdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Akşener'in algıları suya düştü: Gerçek hırsız kovalamacası çıktı

Gerçek emniyet ekiplerinin zanlıyı kısa süre içinde yakalamasıyla ortaya çıktı. İl Başkanlığına, tam karşısında yer alan şantiye alanında hırsızlık yapan zanlılara ateş açan inşaat bekçisinin silahından çıkan mermilerin isabet ettiği belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e 'kurşun' tepkisi: "Özür dileyebilecek misin?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşananlara Bağcılar'da düzenlenen açılış etkinliğinden tepki gösterdi. "Utanmadan sıkılmadan İstanbul İl Başkanlığı'nın bizim yönlendirmemizle kurşunladığını söyledi." diyen Erdoğan, "Utan utan. Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmaz. Gerçek ortaya çıktı, şimdi Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun?" diye konuştu.

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor"

Deprem sonrasında bölgede kurulacak hastaneler üzerinden iktidarı hedef alan Akşener'e tepki gösteren

"Hanımefendi çıkmış, bizim Hatay'da yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Eğer bizim şehir hastanelerimiz olmamış olsa biz Kovid'de ne yapardık. Biz bunları 3 ayda bitirdik hanımefendi. Beni çok sinirli görmüş, papatya çayı tavsiye ediyor. Biz de sana rezene çayı tavsiye ediyoruz. Bu iftirayı attın. Bu cibiliyet meselesi, bu bir karakter meselesi. 14 Mayıs'ta hanım kardeşlerimden bir ders vermesini istiyorum."

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi