CHP'li Avukat Feyza Altun'dan Muharrem İnce'ye taciz imalı tehdit

Seçimde muhalefet oylarını bölmekle suçlanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tüm baskılara rağmen cumhurbaşkanı adaylığından vazgeçmeyince CHP'li isimlerin adeta hedefi haline geldi. Son olarak, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taciz imasında bulunduğu Muharrem İnce'yi üstü kapalı tehdit etti.

Feyza Altun - Muharrem İnce
Feyza Altun - Muharrem İnce

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında bir olurken, muhalefetteki bölünme rahatsızlığa neden oluyor. Millet İttifakı'nın adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilan edildikten sonra, CHP'nin bir önceki seçimdeki adayı olan, partiden ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran ve adaylığını ilan eden Muharrem İnce gerekçesiyle adeta hedef haline geldi. Hatta Muharrem İnce geçmişiyle tehdit edilmeye başlandı.

Son olarak, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, Muharrem İnce'nin gazeteci İklim Bayraktar'ı taciz ettiği iddialarına gönderme yaparak sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı.

İnce'ye taciz imalı saldırı

Muharrem İnce'nin paylaşımını alıntılayan Feyza Altun, ifadelerini paylaştı.

Feyza Altun 2018 seçimlerinde İnce'ye övgüler yağdırmıştı: 'Gönlümüzü fethettin'

Avukat Feyza Altun, CHP'nin 2018 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan Muharrem İnce için şu paylaşımı yapmıştı:

GÜNDEM
CHP'li Feyza Altun: AK Partili herkesten nefret ediyorum

GÜNDEM
Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu

GÜNDEM
CHP'de Muharrem İnce paniği: 'Adaylıktan çekil' çağrısı