CHP Edirne birinci sıra milletvekili adayı Ediz Ün'ün CHP yönetimine 'beceriksiz' dediği ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Edirne'de 1'inci sıradan aday gösterdiği Ediz Ün'ün CHP yönetimine 'beceriksiz' dediği belirlendi. Ün'ün 2015 yılında CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yaptığı bir paylaşıma "Cumhuriyet'i böyle kurdular ama sizlerin beceriksiz ellerinde yıkılacak ne yazık ki" sözleriyle cevap verdiği ortaya çıktı.

CHP'nin ilk sıradan aday gösterdiği Ediz Ün'ün 2015 yılında CHP yönetimine beceriksiz dediği paylaşımı ortaya çıktı.

Siyasi partiler milletvekili aday listelerini geçtiğimiz hafta sonu Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Demokrat Parti seçime CHP listelerinden girerken İYİ Parti seçimlere ortak listeyle girmek yerine kendi adaylarını çıkardı.

Edirne'de ilk sıradan aday gösterilen Ediz Ün'ün paylaşımı ortaya çıktı

YSK'ya aday listesini sunan CHP'nin listesinde Edirne 1'inci sırada Ediz Ün bulunuyor. CHP'nin ilk sıradan aday gösterdiği Ün'ün 2015 yılında Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ortaya çıktı. Ün'ün CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yaptığı bir paylaşıma "Cumhuriyet'i böyle kurdular ama sizlerin beceriksiz ellerinde yıkılacak ne yazık ki" sözleriyle cevap verdiği belirlendi.

GÜNDEM
CHP listesinden aday gösterilen DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen'in Kılıçdaroğlu ile alay ettiği paylaşımları ortaya çıktı

GÜNDEM
Gazeteci Nedim Şener'den CHP listelerine itiraz edenlerin PKK ile iş birliğine sessiz kalmalarına tepki: Kılıçdaroğlu size daha çok şeyler yapacak

GÜNDEM
LGBT savunucusu Gökçe Gökçen CHP'den ilk sırada aday oldu

GÜNDEM
CHP'den DEVA Partili Sadullah Ergin'in aday gösterilmesi üzerine gelen itirazlara cevap: Tepkiler olur olacaktır