CHP askere düşman

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sizin gönlünüzde yaşattığınız CHP ile şu anda muhalefet partisi sıfatını taşıyan CHP arasında hiçbir ilişki kalmamıştır” dedi. Erdoğan, “Kendi devletine, kendi hükümetine, kendi askerine düşmanlık içine giren bir parti, nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu iddia edebilir” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Partisinin Aydın ve Denizli 6. Olağan İl Kongreleri’nde konuştu. Erdoğan, “Aydın, 1919-1922 yılları arasında 40 aya yakın istiklal mücadelesi vermiş, düşman işgaline karşı 7’den 70’e topyekun kıyama geçmiş bir şehrimizdir” şeklinde konuştu.

GAZİ’NİN PARTİSİ DEĞİL

Erdoğan, “Buradan tüm Aydınlılara sesleniyorum: Sizin gönlünüzde yaşattığınız CHP ile şu anda muhalefet partisi sıfatını taşıyan CHP arasında hiçbir ilişki kalmamıştır. Gazi Mustafa Kemal’in CHP’si, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı’na öncülük eden kadro tarafından kurulmuştur. Bugünkü CHP ise Türkiye’nin ikinci kurtuluş savaşı olarak gördüğümüz mücadele sürecine alenen ihanet eden, ülkemizin ve milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/04/08/02/55/resized_ead17-7ec2a7d4erdogan.jpg

RAHATSIZ OLMUŞ

Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek için sanatçılarla yaptıkları Hatay ziyaretine de değinen Erdoğan, “CHP’nin başındaki zatı niyeyse fevkalade rahatsız etmiş, adeta zıvanadan çıkarmış. ‘Bir ülkenin sanatçıları, savaşı değil barışı savunur’ diyor. Yani sanatçılarımızın yanlış safta yer aldığını ima ediyor. Aman Yarabbi! Bu zihniyete göre sanatçılarımız, askerlerimizin değil teröristlerin yanında yer almalı” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYETİN GERÇEK SAVUNUCUSU AK PARTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “Kendi devletine, kendi hükümetine, kendi askerine düşmanlık içine giren bir parti, nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu iddia edebilir. Türkiye’de Cumhuriyetimizin gerçek savunucusu AK Parti’dir.”

2019’DA YOLCU OLACAK

“Türkiye’nin geleceğinde ne bu zata ne de onun temsil ettiği zihniyete yer yoktur. ‘Aman Afrin şehir merkezine girmeyin’ diyerek, bu büyük mücadeleye hakaret etmiştir. Git Esed’in yanında otur. 2019’da feriştahı gelse kendisini o koltukta tutamaz. 2019 yılındaki 3 seçimi kaybettiğinde koltuğunda artık oturamaz. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz. Bu zat en geç 2019’un Kasım ayında siyasi hayatını noktalayacak. Seni bekleyen siyasi sondan kurtuluşun yok.”

TOPLANTISINDA BİR TANE TÜRK BAYRAĞI YOK

Erdoğan, “CHP Hakkari’de toplantı yapıyor, bir tane Türk bayrağı yok ve o toplantıyı da malum partinin desteği ile yapıyor. Çünkü oralarda o tür mitingleri yapmak yürek işi; bu iş kürekle olmaz yürekle olur. Biz kurduk. Partimizi A4 ile bombaladılar, yıktılar, yeniden yaptık. Şehitlerimiz oldu, yola devam ettik; çünkü biz bu işe dava olarak baktık” dedi. Erdoğan, “80 kadar FETÖ militanını paketleyip Türkiye’ye getirdik, devam edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar peşlerindeyiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Ha FETÖ ha PKK, hiç fark etmez. Biz bu yola her şeyimizle girdik ve bu işi de başaracağız” şeklinde konuştu.

ABD iyi ki o silahları vermemiş

“Fırat Kalkanı Harekatı’nı gerçekleştirdik. Aynısını Afrin’de yaptık mı? Şu an itibarıyla 4 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Kuzey Irak’ta da yüzlercesini etkisiz hale getiriyoruz. ABD’den silah istedik, kongremiz izin vermedi, dediler. ABD Kongresi iyi ki izin vermemiş. Kongre izin verseydi silahlarımızı yapamıyor olacaktık. Kötü komşu bizi imkan sahibi yaptı. Modern teknoloji savunma sanayiinde neyi başardıysa biz de başaracağız. Bizim neyimiz eksik?

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/04/08/02/46/resized_3eb15-ce68e179gelin.jpg

Geline bilezik hediye etti

Aydın’da düğünlerini yapan Saliha-Ferhat Özçelik çifti, Erdoğan’ı görebilmek için miting alanına geldi. Ancak güvenlik gerekçesiyle miting alanına alınmayan gelin ve damat Erdoğan’ın geçeceği güzergahta yaklaşık üç saat bekleyip Cumhurbaşkanını göremeden dünya evine girmek istemedi. Erdoğan, kendisini bekleyen Özçelik çiftini görünce makam arabasını durdurup çiftin yanına geldi ve gençlere mutluluklar dileyip geline altın bilezik hediye etti.

DÜNYA
Türk askeri Irak’ta

DÜNYA
TSK en güneye indi