Cenaze yolunda ikinci kaza

İstanbul'dan cenaze getiren aracın devrilmesi sonucu ölen 5 kişinin cenazesine katılmak için yola çıkan akrabalar ikinci bir kaza geçirdi. Kazada yaralanan 25 kişi tedavi altına alındı.

Aa
Cenaze yolunda ikinci kaza

Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçe köyüne İstanbul'dan cenaze götüren 5 kişinin Amasya'daki trafik kazasında yaşamını yitirmesinin ardından bu kişilerin cenaze törenine giden vatandaşları taşıyan midibüsün de devrilmesi sonucu 25 kişinin yaralanmasıyla acılar daha da katlandı. İstanbul'da hayatını kaybeden Ali Kemal Çelik'in (81) yakınlarının, cenazeyi Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçe köyüne getirmek için yola çıkmasının ardından arka arkaya yaşanan 2 trafik kazası büyük üzüntü yarattı. Çelik'in cenazesini götüren konvoyda bulunan otomobilin dün Taşova girişine yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Yeşilırmak-2 Köprüsü'nün korkuluklarını parçalayarak ırmağa yuvarlanması sonucu Hidayet, Haydar ve Nahide Gündoğdu ile Arife Çelik ve Zeynep Kahraman ölmüştü.

KÖY HALKI PERİŞAN

Kazanın ardından bu kişilerin cenaze törenine gitmek için İstanbul'dan yola çıkan yakınlarını taşıyan araçlardan biri olan midibüsün Tokat'ın Reşadiye ilçesinde devrilmesi sonucu da 25 kişi yaralandı. Köylüleri olan bir kişiyi kaybetmenin acısını yaşarken arka arkaya meydana gelen 5 kişinin öldüğü, 25 kişinin de yaralandığı 2 trafik kazasıyla karşılaşan Bahçe köyü sakinleri, olayın üzüntüsünü yaşıyor. Bahçe köyü Muhtarı İhsan Topçu, 'Köy halkı olarak perişanız. Elimizden gelen bir şey yok. Takdiri ilahi.' diye konuştu.