Başbakan Yıldırım ile Bahçeli telefonda görüştü

AK Parti Genel Merkezi'nde CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, yeni anayasa çalışmalarını değerlendirmek üzere bugün için görüşme talep etti. MHP kaynakları ise, Bahçeli'nin Anayasa Komisyonu toplantısını bekleyeceğini açıkladı. Ancak birkaç saat sonra Yıldırım ile Bahçeli'nin telefonda görüştüğü belirtildi.

Yeni Şafak

AK Parti Genel Merkezi'nde CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli'den bugün için görüşme talep etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın muhalefet liderleriyle temaslarında yeni anayasa çalışmalarının değerlendirileceği belirtildi.

Telefonda görüştüler

MHP kaynakları, görüşmenin bugün gerçekleşmeyeceğini, Bahçeli'nin yanıt için Anayasa Komisyonu toplantısını beklediğini bildirmişti. Ancak birkaç saat sonra Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telefonda görüştüğü belirtildi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım ile Bahçeli'nin telefon görüşmesinde, mini anayasa paketi, terörle mücadele, Fırat Kalkanı Harekatı ile Fetullahçı Terör Örgütü'yle mücadele konuları ele alındı.

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu ilk kez AK Parti Genel Merkezi'nde

GÜNDEM
Seçim aralıklarına üç lider karar verecek