Bahçeli'den sosyal medya provokasyonuna tepki: Art niyetliliktir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam sosyal medyada başlatılan provokasyona ilişkin de "FETÖ’cü alçakların, PKK’lı bölücülerin, ipsiz, sapsız, birbirine benzemez paslı ittifakların sosyal medyadan iktidar çıkarma arayışları nafiledir, art niyetliliktir, yanlış hesap zaten Türk milletinin sinesinden aynen dönecektir." dedi.

Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam sosyal medyada başlatılan provokasyona ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı siyasi kundakçılara 24 Haziran’ı dar edeceğini belirten MHP lideri, " Anıları kucaklayıp atiye yelken açan kutlu bir iradenin durması, boyunduruğu kabul edip esarete düşmesi ne vicdan, ne irfan, ne de iman açısından imkansızdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tam olarak kurum ve kurallarıyla yerleşesiye kadar kutlu mücadele sürecektir. Öyle demiş Yusuf Has Hacib: “Meşale gibidir akıl, karanlığa göz; ölü tene candır, dilsiz için söz.” Türk milleti akıl sahibidir, izan sahibidir, insaf sahibidir, vicdan sahibidir, asırlarca söylenegelen kutlu söz ve dileklerin tarafıdır ve bunlar devamlılık arz edecektir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, sosyal medyadaki seçim provokasyonuna da tepki göstererek "FETÖ’cü alçakların, PKK’lı bölücülerin, ipsiz, sapsız, birbirine benzemez paslı ittifakların sosyal medyadan iktidar çıkarma arayışları nafiledir, art niyetliliktir, yanlış hesap zaten Türk milletinin sinesinden aynen dönecektir.İmza toplayıp niza çıkarmak için hava koklayan, zemin yoklayan, gariban pozuna girip mazlum postuna yatanlar avuçlarını yalayacaklar, inanıyorum ki, kaçacak delik, sığınacak liman arayacaklardır.Diyorum ki, 24 Haziran’da millet iradesiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen tesis edilecek, milli huzur ve istikbalin önündeki tüm ayrık otları temizlenecek, tüm oyunlar bozulacaktır. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler."

TEKNOLOJİ
Erdoğan'a desteğe Twitter'dan sansür ve karşı kampanya!

GÜNDEM
Bahçeli'den Fransa'daki Kur'an bildirisine tepki

TEKNOLOJİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek paylaşımları