Bahçeli CHP'nin 1915 Çanakkale Köprüsü iftiralarına sert çıktı: Bu kadar mı gözünüz körleşti

MHP lideri Bahçeli, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışından rahatsızlık duyanların kendilerini ele verdiğini söyledi. Bahçeli, “CHP’liler yine hazımsızlık örneği göstermişler ve 1915 Çanakkale Köprüsü’nde milyarlarca liralık vurgun yapıldığını ahlaksızca iddia etmişler. Bu köprü ülkemizin gururudur, bunu da mı kabullenemiyorsunuz. Hiç mi millete sevginiz kalmadı. Bu kadar mı gözünüz körleşti” dedi.

Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini grup toplantısında yaptığı konuşmada 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yapılışını eleştiren CHP’lilere sert tepki gösterdi. “CHP’liler yine hazımsızlık örneği göstermişler ve 1915 Çanakkale Köprüsü’nde milyarca liralık vurgun yapıldığını ahlaksızca iddia etmişler” ifadelerini kullanan Bahçeli, şöyle devam etti:

BU ZİHNİYETİ TANIYORUZ

ÜÇ BEŞ TÜRKİYE DÜŞMANI

Bahçeli, konuşmasında, Türk Tabipleri Birliğine (TTB) yönelik eleştirilerini sürdürdü. “TTB isimli bölücü yapılanmanın, namuslu ve vatanperver Türk hekimlerini temsil edemeyeceğini, onların mesleki çatı kuruluşu olamayacağını” söyleyen Bahçeli, “Sevgi ve saygıya layık Türk hekimlerine tek bir lafımız yoktur, olması da düşünülemeyecektir" dedi.

GÜNDEM
MHP Genel Başkanı Bahçeli '1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçmem' diyenlere seslendi: 'Denize atlayıp yüzebilirsiniz'

GÜNDEM
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu suçüstü yakalandı