Babam kokain satıyor

Beyoğlu'nda 7 yaşındaki kızıyla birlikte yaşadığı depoyu, uyuşturucu tacirlerine kiraya vererek kokain imalathanesi olarak kullandıran Ahmet P. ve uyuşturucu satıcısı Uğur D. suçüstü yakalandı. Şebekeyi çökertense küçük kızın ihbarı oldu

Ertan Kılıç
Babam kokain satıyor

Kokain imalat ederek Beyoğlu'ndaki lüks barlara pazarlayan Uğur D. ve 7 yaşındaki kızının yanında taş kokain yapılıp satılmasına izin veren baba Ahmet P. küçük kızın ihbarı sonucunda tutuklandı. Babasının uyuşturucu işiyle ilgilenmesinden memnun olmayan N.P., babasına haber vermeden gizlice karakola gitti. Burada babası ve arkadaşlarının yaptığı işleri bir bir polise anlatan küçük kız, polisin harekete geçmesini sağladı. Operasyonda 1 kilo kokain, 7 kilo esrar, 250 adet ecstasy hap ve 10 adet içime hazır şaşal kokain düzenekleri ele geçirildi. Polis takibinden kurtulmak için Beyoğlu'nda kağıt toplayıcılığı yapan Ahmet P.'nin 7 yaşındaki kızı ile birlikte bir kağıt deposunda kaldığı belirlendi. Hemen harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çukur Mahallesi Serdar Ömer Caddesi Tatlı Bardak Sokak No. 5'te bulunan kağıt deposuna baskın düzenledi.

Kızı ile birlikte yaşadığı depoyu uyuşturucu şebekesinin imalathane olarak kullanması için kiraya veren Ahmet P. ve uyuşturucu imal ederek satan Uğur D. emniyetteki sorgularının ardından hakim önüne çıktı. Uyuşturucu işi yapan Ahmet P ve Uğur D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.