Baba seni nasıl öldüreyim?

Genç kızlar İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katleden Semih Çelik, babasını da öldüreceğini söylemiş. Semih’in babası A.Çelik’in polislere “Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı” dediği ortaya çıktı. Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi.

Semih Çelik

19 yaşlarındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katleden Semih Çelik, babasını da öldüreceğini söylemiş. Cani Semih Çelik (19), Ayşenur’u Eyüpsultan'daki evinde boğazını kesip, İkbal’i de Edirnekapı surlarında katledip parçalara ayırdıktan sonra intihar etmişti. Kan donduran cinayetlerin niçin işlendiği araştırılırken, Semih Çelik’le ilgili dikkat çeken bir bilgi daha ortaya çıktı. Cinayetlerden sonra Semih’in babası A.Çelik polise ifade verdi. Babanın polislere “Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı” dediği öğrenildi.

5’Lİ BIÇAK SETİ

Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi. Yeni Şafak’ın edindiği bilgiye göre, bir süre kasaplık yapan Çelik’in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

TELEFONLAR İNCELEMEDE

Korkunç cinayetlere kurban giden 2 genç kız ve Semih Çelik’in dijital materyalleri inceleniyor. Gençlerin cep telefonu ve bilgisayarlarından ulaşılacak bilgi üzerine operasyon yapılacak. Baba A.Çelik’in “oğlunun kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştığını” söylemesi üzerine de İstanbul Narkotik Şube ekipleri Semih’in uyuşturucuyu kimden aldığını bulmak için çalışma başlattı.

“KUTULAR SANA HASTA”

Vahşetin yaşandığı surda “Kutular sana hasta” yazısı dikkat çekmişti. Sprey boyayla yazılan bu yazının, olay günü değil, daha önce yazıldığı kaydedildi. Semih atlarken arkasında görülen kişinin de olaya müdahale etmek isteyen bir polis olduğu açıklandı.

Discord sapkınlığına 2 gözaltı

Son dönemlerde Telegram ve Discord platformlarında artan şiddet içerikleri için düğmeye basıldı. Telegram ve Discord platformlarında C31K isimli sosyal medya grubu yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” takma adıyla bilinen E.K., Tokat Zile'de “Arda Bateman” takma adıyla paylaşımlarda bulunan A.T. ise İstanbul'da yakalandı. Sosyal medyada infial uyandıran iki şüpheli de çocuk olduğu için

savcılık ifadeleri, psikolog eşliğinde alındı.