AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: Koltuğunu sağlama almak için milli iradeye saldırıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve seçim sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, ''Kılıçdaroğlu, CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın demokratik iradesini istismar etmeye devam ediyor. Bu iradeye saygı duymak yerine, kendi koltuğunu sağlama almak için çirkin sözlerle milli iradeye saldırıyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
Ömer Çelik - Kemal Kılıçdaroğlu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve seçim sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Çelik, demokrasi tarihi açısından siyasi katılım oranı yüksekliği ve şeffaflığıyla çok yüksek standartlara sahip şekilde gerçekleştirilen seçimin net ve tartışmasız sonucunda milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtiğini ve Mecliste çoğunluğu da Cumhur İttifakı'na verdiğini kaydetti.

Bu gerçeği anlamayan tek kişinin defalarca sandıkta hezimete uğramasına rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirten Çelik, Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamasında yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve seçim sonuçlarına saldırdığını ifade etti.

'Kılıçdaroğlu’nun nitelikli bir siyasetçi olmadığını biliyorduk'

'Sayısını hatırlamakta zorlandığımız kez sandıkta hezimetle karşılaştı'

'Çirkin sözlerle milli iradeye saldırıyor'

'Siyaseten yok hükmünde'

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu kalacaksa CHP değişecek

GÜNDEM
Tanju Özcan: Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı bir kin var

GÜNDEM
Tanju Özcan: Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı bir kin var

GÜNDEM
Ateş: Kılıçdaroğlu'nu koltuğa oturtan güçler 'git' demediği için bırakamıyor

GÜNDEM
Partinin ağır toplarından Yılmaz Ateş 'CHP öldü' diyerek anlattı: Kılıçdaroğlu'nu koltuğa oturtan güçler 'git' demediği için bırakamıyor

GÜNDEM
CHP'li Barış Yarkadaş ile Ekrem İmamoğlu arasında 'mesajlaşma' tartışması: Açıklamazsa ismini ben açıklayacağım

GÜNDEM
Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kemal Bey seçimleri kazansaydı ben gizli İçişleri Bakanı mı olacaktım?