ABB AK Parti Grup Başkanvekili Köse'den Yavaş'a tepki: Dört yıl olmuş hala sorumluluğu önceki yönetime yıkmaya çalışıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, başkentte farklı günlerde meydana gelen sellerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını hiç etkilemediğini belirterek, "Sel gelme ihtimali olan yerlere ekipler yerleşerek önlem almalı ve yağışla birlikte de stratejik noktalara acil müdahaleler yapılmalı. Bunlar yapılmıyor ve 4 yıl olmuş hala sorumluluk önceki yönetime yıkılmaya çalışılıyor" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Musiki Muallim Mektebi'nde düzenlediği basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye başkanı seçilmeden önce birçok konuda dile getirdiği vaadini yerine getirmediğini ifade etti.

Ankara'da sokaklarda sahipsiz köpeklerin olduğunu ve çözüm merkezlerine en çok bu konuda şikayetlerin geldiğini ifade eden Köse, belediyenin bu noktada hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Köse, 2022 Denetim Komisyonu Raporu'na göre suç teşkil eden konularla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını vurgulayarak, diye konuştu.

"Altyapı ihtiyacı olan yerleri tespit ederek, acil olarak önlem alınmalı"

Köse, bir gazetecinin, yanıtını verdi.

GÜNDEM
Ankara Valiliği'nden 'sağanak' uyarısı

GÜNDEM
Ankara'nın sel felaketine bakanlık önlem adı: Bakan Koca ekiplerin gerekli müdahaleler için görev başında olduğunu açıkladı

ÖZGÜN
Sağanak yağış Ankara’yı esir aldı: Araçlar sular altında kaldı

GÜNDEM
Ankara'da yollar göle döndü aracında mahsur kalan sürücü böyle kurtarıldı

GÜNDEM
Ankara'da kuvvetli sağanak etkisiyle alt geçitleri ve metroları su bastı

GÜNDEM
İETT ve itfaiye çöktü: Siyasi hesapları bırakın işinizi yapın

GÜNDEM
Ankara yine sele teslim: Çankaya'da araçlar sağanak sularında mahsur kaldı

GÜNDEM
Sağanak nedeniyle kapanmıştı: Ankara-Kırıkkale kara yolu yeniden ulaşıma açıldı