Berberler ile müşteriler arasında fiyat konusunda görüş ayrılığı: 2020 tarifesi uygulanıyor

Sultangazi'de müşterilerini kabul eden berberler ile müşteriler arasında fiyat artışı polemik konusu oldu. Fatih Göktaş isimli berber, "Odamızın açıkladığı 2020 fiyat tarifesi vardı. Bu tarifeyi yaklaşık 4-5 aydır uygulamayan arkadaşlar vardı. Virüsten dolayı giderlerimiz artmaya başladığı için bugüne kadar uygulanmayan 2020 fiyat tarifesi uygulanmaya başlandı" dedi.

Berberler ile müşteriler arasında fiyatlar konusunda görüş ayrılığı yaşandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berberler ve kuaförler bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. Randevu sistemi ile çalışan berberler, kepenklerini açarak uzun bir aranın ardından müşterilerini kabul etti. Berberlerde koronavirüsle mücadele kapsamında bir koltuğun boş bırakılarak sosyal mesafe kuralına uyulduğu görüldü.

KORONAVİRÜS
'Kontrollü sosyal hayat'a geçişin ilk büyük adımları bugün atılıyor

"ODAMIZIN AÇIKLADIĞI 2020 FİYAT TARİFESİ VARDI"

Zor durumda olduklarını belirten berber Fatih Göktaş, "Bugün açıldığımız için çok mutluyuz. Açılmamız iyi oldu. İlk gün olmasından dolayı talep çok. Randevu sistemi ile çalışıyoruz. Randevusuz ve maskesiz kesinlikle müşteriyi içeriye almıyoruz" dedi.

EKONOMİ
AVM'ler kapılarını açtı: İşçi koronavirüse yakalanırsa 'iş kazası' sayılacak mı?

"BANA GÖRE PEK İDEAL FİYAT DEĞİL"

Tıraş olan Zeynel Aslantaş ise, "Tabiki mutluyuz. 2 ay boyunca evde tıraş oluyorduk. Berberime geldiğim için mutluyum. Evde tıraş olmayacağım için de mutluyum. Fiyatlarda bir artış olmuş. Sebebi hijyen olduğu söyleniyor. Bana göre pek ideal fiyat değil" şeklinde konuştu.

EKONOMİ
AVM'ye giriş kuyruğu: Vatandaşlar sabah saatlerinde akın etti, kuyruk oluştu