Bakan Şimşek: Haber görünümlü karalamayı kınıyorum hiç kimseye kamuda ayrıcalık tanınmayacaktır

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bugün yayınlanan bir haberle ilgili Bakanlıktan yapılan yalanlamayı paylaşarak, kendisinin de kınadığını bildirdi. Şimşek, "Haber görünümlü karalamayı kınıyorum. Ben yurtdışında iken ve henüz bakan değilken; açık artırmada alınan bir işi bana bağlamaya çalışmışlar. 'Mezardan babam çıkıp gelse dahi eş-dost veya akrabam olduğunu ifade eden hiç kimseye kamuda ayrıcalık tanınmayacaktır' talimatım hala geçerlidir" dedi.

Halil Akkoç
Mehmet Şimşek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Haber görünümlü karalamayı kınıyorum. Ben yurtdışında iken ve henüz bakan değilken; açık artırmada alınan bir işi bana bağlamaya çalışmışlar. 'Mezardan babam çıkıp gelse dahi eş-dost veya akrabam olduğunu ifade eden hiç kimseye kamuda ayrıcalık tanınmayacaktır' talimatım hala geçerlidir!" ifadelerini kullandı.

Şimşek, "Bu çerçevede sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz" diye konuştu.

GÜNDEM
Birgün'ün yalanı yine patladı: Bakanlıktan açıklama geldi