Rusya'dan batıya sert uyarı: Nükleer silahlarımızı kullanırız

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna’yı işgali sonrası arası açılan Batılı devletleri bir kez daha nükleer silah kullanmakla tehdit etti. Güvenlik Konseyi üyeleri ile yaptığı toplantının ardından konuşan Putin, kendilerine yönelik hava ve uzay saldırısına karşı nükleer silah kullanabileceklerini söyledi.

Arşiv

Ulluslararası siyasette 3. Dünya Savaşı endişesi her geçen gün artarken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı ülkeleri uyararak, kendilerine yönelik hava ve uzay saldırısına karşı nükleer silah kullanabileceklerini söyledi. Konuya ilişkin olarak Rusya Güvenlik Konseyi üyeleri ile nükleer caydırıcılık konusu üzerine yapılan toplantıda konuşan Putin, Rusya'yı hedef alacak olası bir hava ve uzay saldırısına karşı nükleer silahlar kullanmayı da değerlendirebileceklerini söyledi. Putin konuşmasında, "” diyerek kendilerine karşı olası hava saldırılarına karşı nükleer silahlarla karşılık verecekleri uyarısında bulundu.

BELARUS'U DA KORUYACAK

Konuşmasının devamında “Birlik devletler” olarak Belarus’a yapılacak olası bir saldırıda da nükleer silahlarla karşılık verebileceklerini belirten Putin, “ dedi. Rusya Federasyonu’nun nükleer caydırıcılık alanındaki devlet politikasının taslak ilkelerine dahil edildiğini de hatırlatan Putin, “” bilgilerini verdi.

Ölümcül hata olur

DÜNYA
Zelenski'den yeni savunma yardımını duyuran ABD'ye teşekkür

DÜNYA
Rusya'dan nükleer doktrin uyarısı: Yenilikler Batı'ya sinyal

DÜNYA
Rusya Ukrayna'nın Kryvyi Rih kentine saldırı düzenledi