Katil İsrail'in vahşeti kan dondurdu: Uydu fotoğrafları katliamı gözler önüne serdi

Katliamcı İsrail, Gazze'de etnik temizliğe girişti. Hastane ve mülteci kamplarını Hamas bahanesi ile vuran İsrail'e Batı'nın verdiği destek vahşetin boyutunu her geçen gün biraz daha artırırken Gazze'den gelen görüntüler kan donduruyor. ABD'li teknoloji şirketi Maxar, İsrail'in Gazze'de mülteci kampına yaptığı bombalı saldırının uydu görüntülerini paylaştı.

Cibaliya kampı

Terör devlet İsrail, vahşette sınır tanımıyor. Katliamın boyutunu her geçen gün biraz daha artıran İsrail'e Batılı ülkelerden de yalnızca cılız sesler çıkıyor. Bunu fırsat bulan İsrail, geçtiğimiz gün bir mülteci kampına 2 kez saldırı düzenledi. Yalnızca mülteci kampına yapılan saldırıda yaralı ve şehitlerin sayısı 1000'i buldu. İsrail'in yaptığı bu korkunç saldırının uydu görüntüleri ortaya çıktı.

İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na saldırısında ölü, yaralı ve kayıp sayısının 1000'e yükseldiği bildirildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığının Facebook sayfasından yazılı açıklama yapan Bakanlık Sözcüsü Eşref el-Kudra, "Cibaliya katliamında şehit, yaralı ve kayıp sayısı 1000." ifadelerini kullandı.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği ikinci bombardımanda onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirilmişti. Sivil savunma ekipleri ve bölge sakinleri, arama kurtarma çalışması başlatmıştı.

ABD'li teknoloji şirketi Maxar, Cibaliya kampına yönelik korkunç saldırının meydana getirdiği tahribatı gözler önüne serdi. Öncesi sonrası fotoğrafları ile İsrail vahşetinin boyutu ortaya çıktı.

DÜNYA
Katil İsrail Cibaliye'ye üçüncü kez saldırdı: İki mülteci kampı bombalandı onlarca kayıp var