Kaşıkçı’da hedef şaşırtıyorlar!

FETÖ’nün satılık kalemleri, Suudi gazeteci Kaşıkçı cinayetinde yine sahneye çıktı. Kaşıkçı olayında hedef şaşırtan firari FETÖ’cüler Adem Yavuz Arslan, Emre Uslu ve Tarık Toros, Türkiye’ye karşı karalama kampanyasını devreye soktu.

Talha Menteş
Gazeteci Kaşıkçı, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürüldü.

FETÖ'nün satın aldığı kalemler Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında Türkiye'ye karşı karalama kampanyası yürütmeye başladı. FETÖ'cüler Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tarık Toros, suikastle ilgili hedef şaşırtarak iftiralar kaleme aldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/11/23/02/03/resized_30796-cb5180bekasikci2.jpg

BİLGİ SIZMAMIŞ

"Diplomatik dokunulmazlık olsa dahi cinayet gibi korkunç bir olayla harekete geçilebilir, belli izinlere gerek kalmaksızın suç mahalli incelenebilirdi" diyen firari FETÖ'cü Tarık Toros, Viyana sözleşmesini de görmezden gelerek Türkiye'nin bir şey yapmadığını iddia etti. Türkiye'yi detayları saklamakla suçlayan FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan, "Kaşıkçı olayında bilgi sızmadı. İktidarın istemediği tek satır haber çıkmadı. Böyle bir Türkiye’de demokrasiden bahsedilebilir mi?" ifadelerini kullandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/11/23/09/26/resized_0c563-e0213e52ekranalintisi.jpg

EŞİYLE GELDİ SUİKAST DEĞİL!

Suudi suikastçıların Kaşıkçı için gelmediğini iddia eden bir diğer FETÖ'cü Emre Uslu, attığı tweetlerde şu ifadelere yer verdi: "Gelenlerin isim listeleri var. Bunlardan en ilginçlerinden biri şu kişi: Salah Muhammed A Tubaigy. Yanındaki kadın muhtemelen eşi, akrabası. Yani operasyona karısıyla gelmiş.

DÜNYA
Trump’ın ilkel politikası

DÜNYA
Katar'dan Kaşıkçı açıklaması: Cinayet Arap ülkelerine zarar verdi