Görüşme trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nin son gününde çeşitli çalışma oturumlarına katıldı, ikili görüşme trafiğini sürdürdü.

Yeni Şafak Haber Merkezi

Erdoğan, Güney Afrika Devlet Başkanı Jacop Zuma ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak, “Daha Etkin ve Etkili Küresel İktisadi ve Mali Yönetişim” ardından da “Güçlü Uluslararası Ticaret ve Yatırım” başlıklı çalışma oturumlarında yer aldı. G20 liderlerine verilen resepsiyona da katılan Erdoğan, programında yer alan “Kapsayıcı ve Karşılıklı Olarak Bağlantılı Kalkınma” başlıklı çalışma oturumunda, ikili görüşmeleri nedeniyle bulunamadı.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/09/06/04/31/resized_d3f6e-152add0dhint.jpg

MODİ'Yİ KABUL ETTİ

Erdoğan, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi de kabul etti. Türkiye'ye 15 Temmuz desteğini açıklayan ve Erdoğna ile yaptığı telefon görüşmesinde FETÖ ile mücadele desteği veren Modi ile Erdoğan'ın görüşmesi 30 dakika sürdü.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/09/06/04/32/resized_0f248-938e4407afrika.jpg

İkili temasları kapsamında Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull ile görüşen Erdoğan, “Dünya Ekonomilerini Etkileyen Diğer Önemli Meseleler” başlıklı oturuma katıldı. Oturumun ardından Erdoğan, kapanış töreninde yer aldı.