AÖF kayıt yenileme tarihleri netleşti: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi sınav takvimi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi AÖF kayıt yenileme 2024 işlemleri 7 Ekim'de başladı. Peki, Anadolu Üniversitesi Fakültesi AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman? 2024 AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte açık öğretim güz dönemi sınav takvimi.

Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleriyle ilgili duyuru yapıldı. AÖF kayıt yenileme işlemini gerçekleştirecek öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecektir. Peki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi aöf kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman yapılacak? AÖF kayıt yenileme ücreti ve detaylar...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2024-2025 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlem tarihleri belli oldu. AÖF kayıt yenileme işlemleri 07 Ekim 2024 Pazartesi - 18 Ekim 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacak ve 12 gün sürecek.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

AÖF kayıt yenileme Ücreti 1.900 ile 2.400 TL arasında değişiyor. Ücretler seçilecek ders adedine göre belirlenecek. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. AÖF kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecektir.

AÇIKÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı: 07-08 Aralık 2024 tarihinde yapılacak.

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 18-19 Ocak 2025 tarihinde organize edilecek.

Açıköğretim Fakültesi AÖF Ön Lisans Programları

AÖF Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

AÖF İktisat Fakültesi Lisans Programları

AÖF İşletme Fakültesi Lisans Programları