Altın fiyatları Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası yön bulmaya çalışıyor

Altın fiyatları TCMB’ye kilitlendi. Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını bugün açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizleri bu ay da 150 baz puan indirerek yüzde 10,5 seviyesine çekti. Banka bir önceki toplantıda politika faizini 100 baz puan düşürerek yüzde 12 seviyesine çekmişti. Peki anlık altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, cumhuriyet altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 20 Ekim 2022 güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları çeyrek altın gram altın anlık fiyatı

Küresel piyasalarda, enflasyon ve resesyon endişelerinin yeniden ön plana çıkması ile hafta başından bu yana güçlü seyreden risk iştahının terse döndüğü gözlenirken, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı, yurt dışında ise yoğun veri gündemi takip edildi.

Dolar kuru anlık ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizleri bu ay da 150 baz puan indirerek yüzde 10,5 seviyesine çekti. TCMB Para Politikası Kurulu, politika faizini açıklanmasından sonra döviz fiyatları yakından takip edilmekte.

Dolar/TL ise dün günü yüzde 0,06’lık düşüşle 18,5751'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yatay seyrine devam ederek 18,5860‘tan işlem görüyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, cumhuriyet altını, yarım altın 20 Ekim 2022 Perşembe güncel fiyatları.

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

SPOT ALTIN TL/GR FİYATI NE KADAR?

ALTIN/ONS ($) FİYATI NE KADAR?

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR?

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

ZİYNET ALTINI FİYATI NE KADAR?

ATA ALTIN FİYATI NE KADAR?

14 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?

22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?

GREMSE ALTIN FİYATI NE KADAR?

ÖZGÜN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret talimatı: Arkadaşlar bu böyle olmaz asgari ücreti güncellememiz lazım