|

Ağrı'da sis sürücülere zor anlar yaşattı!

Ağrı-Erzurum karayolunda sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü

Yeni Şafak
22:56 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:16 - 9/02/2017 Perşembe
AA
Ağrı'da sis sürücülere zor anlar yaşattı!
Ağrı'da sis sürücülere zor anlar yaşattı!

Ağrı-Erzurum karayolunda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı. Eleşkirt ilçe merkezinde de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.



Araçların kontrollü geçişine izin veren trafik ekipleri, yollarda güvenlik önlemi alarak sürücüleri sis ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.



Sürücülerden Ümit Yayla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum istikametine doğru gideceğini ancak görüş mesafesinin çok düştüğünü belirterek diğer sürücülere uyarı yaptı.



Sinan Yazıcı da Ağrı'dan geldiğini ve yolda yoğun sis olduğunu ifade ederek, "Sürücüler çok dikkatli ilerlesinler. Yoldaki sis oranı daha yüksek olduğu için sis lambalarını yaksınlar." dedi.



Ağrı'daki FETÖ/PDY operasyonu


Ağrı merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 41 kişiden 14'ü tutuklandı.



Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.



Bu çerçevede, örgütle bağlantılı oldukları iddiasıyla 28 Ocak'ta gözaltına alınan aralarında öğretmen, polis, subay, esnaf ve öğrencilerin de bulunduğu 41 kişi'den 40'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.



Mahkemeye sevk edilen zanlılardan 14'ü tutuklandı, 24'ü adli kontrol şartı ile olmak üzere 26 şüpheli serbest bırakıldı. Gözaltındaki bir şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.



Haklarında yakalama kararı bulunanlara yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.



#Ağrı
#Eleşkirt
#sis
#yoğun
8 yıl önce