|

22 Kasım Salı gazete manşetleri! Gazete oku

22 Kasım Salı gazete manşetlerini sizler için hazırladık. Gündemde olan tüm gelişmeleri ve ayrıntıları gazetelerden okuyabilirsiniz. İşte günün manşetleri.

Yeni Şafak
09:51 - 22/11/2016 Salı
Güncelleme: 06:56 - 22/11/2016 Salı
Reuters

22 Kasım gazete manşetlerini ve son gelişmeleri sizler için hazırladık. Yeni Şafak başta olmak üzere tüm gazetelerin hangi manşetleri attığını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.







Bugünkü manşetimiz ABD PKK kampı kurdu. ABD'nin terör örgütü PKK-PYD'ye desteği gün geçtikçe artıyor.



5 sezonluk Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın haklarını Digiturk, yıllık 500 milyon dolara aldı.



Mardin'in Derik Kaymakamı Hakan Kafkas'ın abisinin 15 Temmuz gazisi olduğu ortaya çıktı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası topluma terörizmle mücadeleyi birlikte yürütme çağrısı yaptı.



Trump'ın danışmanı General Flynn'in, 15 Temmuz darbe girişimini desteklediği görüntüler ortaya çıktı.



TSK'ya 4 günde 55 bin başvuru geldi






SABAH



-- Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle dünya arasında setiz. Bu set yıkılırsa teröristler tıpkı sel gibi dünyayı kana bulacaklar. Gelin bu seti güçlendirin.



-- Çukurova Holding, Rus ortağı Alfa'nın Turkcell'de dolaylı yoldan sahip olduğu yüzde 13.22 payı satın almak için tahkim mahkemesinin belirlediği tarihe kadar teklifte bulunmadı.



-- Fransa'da ırkçı söylemlerin gölgesinde geçen cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Sarkozy, ön seçimi kaybedince siyaseti bıraktı.



HABERTÜRK



-- İstanbul'da sanayi siteleri kentsel dönüşüme giriyor. Sanayiler, Çerkezköy, Silivri ve Çorlu'ya taşınacak, boşalan geniş alanlar kentsel dönüşüm için kullanılacak.



-- Ankara, AB müzakerelerinin durdurulması halinde bunun maliyeti üzerine çalışmaya başladı. AB yardım be projelerinin geleceği, sosyal ve ekonomik etkiler raporlaştırılacak.



-- Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş: Haziran 2017'ye kadar 20,000 personel alınacak. Her 50,000 nüfusa sağlık merkezi kurulup check-up ve kronik hasta takibi yapılacak.



-- Türkiye'den ABD ve Kanada da dahil olmak üzere dünyanın 61 ülkesine ihraç edilecek Toyota C-HR'a Avrupalıların talebi büyük boyutlara ulaştı.



-- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "NATO'da görev yapan FETÖ mensubu subayların Batı ülkelerine iltica taleplerine kesinlikle olumlu cevap verilmemelidir" dedi.




#Gazete
#Gazeteler
#Gazete manşetleri
8 yıl önce