
Şanlıurfa'da çekilen bir görüntü HDP'nin seçimlere şaibe karıştırdığını ortaya çıkardı. Elinde çok sayıda oy pusulası ile kabine giren HDP'li, oy kullanırken bir başkası da görüntüleri kayıt altına aldı. HDP'li şahıs çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
2015 Milletvekili Genel Seçimleri saat 08.00 itibari ile tüm yurtta başladı. Çok sayıda vatandaş oy kullanmak için erkenden sandıklara giderken, Şanlıurfa'da çekilen bir görüntü seçime şaibe karıştığını ortaya koydu.
Elinde çok sayıda oy pusulası ile kabine giren HDP'li, evet mührünü teker teker bütün pusulalara basarken, bir başkasına da fotoğrafını çektirdi. Bununla da yetinmeyen şahıs, zarfları sandığa atarken de poz verdi.
----
----
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.