Yeni Şafak

​Bağdat'ta stadyuma bombalı saldırı: 45 ölü, 80 yaralı

Yeni Şafak
17:5925/03/2016, Cuma
G: 25/03/2016, Cuma
Diğer

Irak güvenlik güçleri, Bağdat'ın güneyindeki bir stadyumda gerçekleşen intihar saldırısında en az 45 kişinin hayatını kaybettiğini, 80 kişinin de yaralandığını belirtti.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Babil'de güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre el-Hasva (İskenderiyye) bölgesinde yerel 2 takım arasında oynanan futbol maçı sırasında stadyumda intihar saldırısı düzenlendi. İntihar saldırısında en az 45 kişinin hayatını kaybettiğini, 80 kişinin de yaralandığını öğrenildi.





Saldırının maçın ardından düzenlenen kupa töreni sırasında gerçekleştiği görüldü. Bağdat'ta stadyuma düzenlenen bombalı saldırıyı DAEŞ üstlendi.



Başkent Bağdat'ın güneyinde yer alan Babil kenti, zaman zaman şiddet olaylarına sahne oluyor.







#Bağdat
#stadyum
#saldırı
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.